adamas.md  all rights reserved ©
RU
RO
va propunem saltele Salt Comfort confectionate in Moldova
  Este confectionata dintr-o plasa de arcuri bitronice de tip BONELL cu 5 inele, din sarma otel carbon 2,2mm, tratate termic la curenti de inalta frecventa, ceea ce confera o rezistenta indelungata a elasticitatii sarmei.
  Fiecare rand de arcuri este legat de urmatorul printr-o sarma elicoidala de 1,4 mm, ceeace confera rezistenta la miscari a saltelei. Rigidizarea perimetrala a saltelei, cu spuma poliuretanica de inalta densitate SISTEM BOX, nu permite acesteia deformarea sau lasarea in timp.
  Peste plasa de arcuri (miezul elastic), este pus un strat de suport textil pe ambele fete, pasla thermofelt 800 gr/mp.
apoi un strat de spuma poliuretanica densitate 21, grosime 1 cm, lipita cu adeziv special, ecologic, conform standardelor europene.
  Materialul exterior este compus din 3 straturi matlasat complet din Jacquard impreuna cu un strat de vatelina de 150 gr/mp si TNT 15 gr/mp.
Cantul saltelei este de-asemenea intarit de jur imprejur cu banda decorativa, la fiecare muchie a saltelei, prin coasere dubla la capete.
Salteaua este prevazuta cu butoni de aerisire, iar grosimea (inaltimea) este de 20cm.

Garantie saltea: 2 ani

Sarcina maxima pe un loc de dormit 80 kg


  Este confectionata dintr-o plasa de arcuri bitronice de tip BONELL cu 5 inele, din sarma otel carbon 2,2 mm, tratate termic la curenti de inalta frecventa, ceea ce confera o rezistenta indelungata a elasticitatii sarmei. Fiecare rand de arcuri este legat de urmatorul printr-o sarma elicoidala de 1,4mm, ceea ce confera rezistenta la miscari a saltelei. Rigidizarea perimetrala a saltelei, cu spuma poliuretanica de inalta densitate SISTEM BOX, nu permite acesteia deformarea sau lasarea in timp. Peste plasa de arcuri (miezul elastic), este pus un strat de suport textil pe ambele fete, pasla thermofelt 1000 gr/mp, apoi un strat de spuma poliuretanica densitate 21, grosime 2 cm, lipita cu adeziv special, ecologic, conform standardelor europene. Materialul exterior este compus din 3 straturi matlasat complet din Jacquard (50% bumbac, 50% polyester) impreuna cu un strat de vatelina de 150 gr/mp si TNT 15 gr/mp. Intre randurile de arcuri este montata o fasie de spuma poliuretanica pentru reducerea indicelui de elasticitate. Salteaua este prevazuta cu butoni de aerisire, iar grosimea (inaltimea) este de 22 cm.

Garantie saltea: 3 ani

Sarcina maxima pe un loc de dormit 80 kg
  Este confectionata dintr-o plasa de arcuri bitronice de tip HERCULE, diametru 72 mm, din sarma otel carbon 2,2 mm , tratate termic la curenti de inalta frecventa, ceea ce confera o rezistenta indelungata a elasticitatii sarmei. Fiecare rand de arcuri este legat de urmatorul printr-o sarma elicoidala de 1,4 mm, ceea ce confera rezistenta la miscari a saltelei. Rigidizarea perimetrala a saltelei, cu spuma poliuretanica de inalta densitate SISTEM BOX, nu permite acesteia deformarea sau lasarea in timp. Peste plasa de arcuri (miezul elastic), este pus un strat de suport textil pe ambele fete, pasla thermofelt 1200 gr/mp, apoi un strat de spuma poliuretanica densitate 28, grosime 4cm, lipita cu adeziv special, ecologic, conform standardelor europene. Materialul exterior este compus din 3 straturi matlasat complet din Bumbac 50% si Polyester 50% impreuna cu un strat de vatelina de 200 gr/mp si TNT 15 gr/mp. Intre randurile de arcuri este montata o fasie de spuma poliuretanica pentru reducerea indicelui de elasticitate. Salteaua este prevazuta cu butoni de aerisire, manere pentru transport, iar grosimea (inaltimea) este de 25 cm.

Garantie saltea: 4 ani

Sarcina maxima pe un loc de dormit 100 kg
Salteaua LUX Forte este o saltea destinata persoanelor ce doresc un support ferm si inalt, aceasta avand o grosime de 30 cm. Salteaua este realizata dintr-o plasa de arcuri bitronconice de pip HERCULE, cu diametru de 72 mm, din sarma otel-carbon cu grosimea de 2,2 mm.

Sarma otel-carbon este realizata prin tratare termica la curenti de inalta frecventa pentru a ii conferi o indelungata rezistenta si elasticitate. Randurile de arcuri sunt legate intre ele cu sarma elicoidala de 1,4 mm pentru a avea o buna rezistenta la miscari si pentru a crea o ridigizare a saltelei.

Perimetral, pe marginea plasei de arc este adaugata o margine antilasare cu spuma poliuretanica de inalta densitate SISTEM BOX. Peste plasa de arcuri se aseaza (pe ambele fete) 2 straturi de plasa thermofelt cu densitatea de 1000 g/mp, apoi o placa poliuretanica cu densitatea de 28 kg/mc si cu grosimea de 6 cm, entru a crea o zona de confort sporit. Materialul exterior este realizat din 3 straturi, dublu matlasat complet din bumbac peste care se insereaza un strat de vatelina cu densitatea de 200 g/m si TNT 12 g/mp.

Intre randurile de arcuri sunt montate benzi din spuma poliuretanica pentru a atenua efectul de val (transmiterea miscarilor in corpul saltelei) si pentru a reduce indicele de elasticitate.

Salteaua are fata vara/iarna, manere de transport si butoni de aerisire.

Structura tehnica:

1.Material triplu matlasat din bumbac si strat de vatelina 200 g/m psi TNT 12 g/mp
2.Placa poliuretanica cu grosimea de 6 cm si densitatea de 28 kg/mc pentru zona de confort
3.Strat de thermofelt cu densitate de 1000 g/mp
4.Plasa de arcuri bitronconice tip HERCULE cu diametru de 72 mm
5.Benzi de poliuretan asezate intre randurile de arcuri
6.Strat de thermofelt cu densitate de 1000 g/mp
7.Placa poliuretanica cu grosimea de 6 cm si densitatea de 28 kg/mc pentru zona de confort
8.Material triplu matlasat din bumbac si strat de vatelina 200 g/mp TNT 12g/mp
Grosime saltea: 30 cm

Garantie saltea: 4 ani

Sarcina maxima pe un loc de dormit 130 kg
Preturi la saltele sunt in MDL
La comandarea mobilierului nostru suplimentar primiti reducere la saltele
Salteaua Memory este o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si confortabil (datorita stratului de 4 cm de memoryfoam).

Aceasta este realizata dintr-o plasa de arcuri bitronconice de tip HERCULE, cu diametrul de 72 mm, din sarma otel-carbon cu grosimea de 2,2 mm.
Sarma otel-carbon este realizata prin tratare termica la curenti de inalta frecventa pentru a ii conferi o indelungata rezistenta si elasticitate.

Randurile de arcuri sunt legate intre ele cu sarma elicoidala de 1,4 mm pentru a avea o buna rezistenta la miscari si pentru a crea o ridigizare a saltelei.
Perimetral pe marginea plasei de arc se pune o margine antilasare din spuma poliuretanica de inalta densitate SISTEM BOX.

Peste plasa de arcuri se aseaza (pe ambele fete) 2 straturi de plasa thermofelt cu densitatea de 1000 g/mp apoi un strat de placa poliuretanica cu densitatea de 28 kg/mc si cu grosimea de 2 cm, pentru a crea o zona de suport eficienta.

Peste acest strat este asezata o placa de MemoryFoam cu densitatea de 45 dns si grosimea de 4 cm. Astfel confortul este asigurat de cei 4 cm de Memory Foam ce preiau amprenta corpului si egalizeaza punctele de presiune, sustinand in mod natural coloana. Spuma vascoelastica fiind un material ce raspunde nu numai greutatii corpului ci si caldurii emise de acesta, fiind si termoreglabil totodata, va putea "amprenta" foarte eficient forma corpului, indiferent daca aveti obiceiul sa dormiti pe burta, pe spate sau pe lateral.

Materialul exterior este realizat din 3 straturi dublu matlasat complet din bumbac peste care se insereaza un strat de vatelina cu densitatea de 200 g/m si TNT 12 g/mp. Intre randurile de arcuri sunt montate benzi din spuma poliuretanica pentru a atenua efectul de val (transniterea miscarilor in corpul saltelei) si pentru a reduce indicele de elasticitate. Salteaua are manere de transport si butoni de aerisire.

Structura tehnica:

1. Material triplu matlasat din bumbac si strat de vatelina 200 g/m TNT 12 g/mp;
2. Placa poliuretanica cu grosimea de 2 cm si densitatea de 28 kg/mc pentru zona de sustinere;
3. Strat de thermofelt cu densitate de 1000 g/mp;
4. Plasa de arcuri bitronconice tip HERCULE cu diametru de 72 mm;
5. Benzi de polioretan asezate intre randurile de arcuri;
6. Strat de thermofelt cu densitate de 1000g/mp;
7. Placa poliuretanica cu grosimea de 2 cm si densitatea de 28 kg/mc pentru zona de sustinere;
8. Placa de MemoryFoam cu densitate de 45 dns si grosimea de 4 cm pentru zona de confort;
9. Material triplu matlasat din bumbac si strat de vatelina 200 g/m TNT 12 g/mp;

Garantie saltea: 4 ani

Sarcina maxima pe un loc de dormit 130 kg
COCOS
Salteaua cu fibre de cocos creeaza un mediu sanatos si placut prin folosirea materialelor cu specific BIO. Acestea asigura un suport precis pentru intregul corp, mentinand coloana vertebrala intr-o pozitie corecta in orice moment al somnului.
Salteaua este confectionata dintr-o plasa de arcuri bitronice, de tip Hercule, cu diametru de 72 mm, 4 inele din sarma de otel din carbon, cu grosimea de 2,2 mm, tratate termic la curenti de inalta frecventa, ceea ce confera o rezistenta indelungata a elasticitatii sarmei.
Fiecare rind de arcuri este legat de urmatorul printr-o sarma elicoidala, de o grosimea de 1,4 mm, ceea ce confera rezistenta la miscari a saltelei. Rigidizarea perimetrala a saltelei, cu spuma poliuretanica de inalta densitate SISTEM BOX, nu permite acesteia deformarea sau lasarea in timp.
Peste plasa de arcuri se aseaza (pe ambele fete) 1 strat de plasa thermofelt cu densitatea de 1200 g/m2. Apoi urmeaza un strat de spuma poliuretanica cu densitatea de 25 kg/ m3, cu o grosime de 2 cm, lipita cu adeziv special, ecologic, conform standartelor europene.
  Peste acest strat este asezata o placa din fibre de cocos cu densitatea de 130 kg/ m3 si grosimea de 10 mm. Fibrele de cocos sortate sunt presate si acoperite de lapte de latex fierbinte. Astfel rezulta un material foarte elastic si dur, si in acelasi timp foarte rezistent.Materialul exterior este compus din 4 straturi, matlasat complet din Bumbac 80% si Polyester 20%, impreuna cu un strat de vatelina de 150g/ m2, si un strat de spuma poliuretanica cu densitate de 18kg/ m3, cu grosime de 10 mm si TNT 15g/ m2.

Caracteristici tehnice ale placii de Cocos:
Nu pastreza nici un miros;
Stabila termic deoarece este o structura lemnoasa, naturala;
Absoarbe rapid excesul de umiditate;
Nu se incarca electrostatic, nu permite dezvoltarea acarienilor, nu resine praful.
Controlul umiditatii este completat cu banda 3D, banda de aerisire ce permite circulatia aerului care este montata perimetral pe lateralele saltelei. Rolul benzii 3D este de a permite materialului sa respire mai eficient si mai rapid.
Structura tehnica:

1. Material din 4 straturi, matlasat complect din Bumbac 80% si Polyester 20%, impreuna cu un strat de vatelina de 150g/ m2, si un strat de spuma poliuretanica cu densitate de 18kg/ m3, cu grosime de 10 mm si TNT 15g/ m2.
2. Placa poliuretanica cu grosimea de 2 cm si densitatea de 25 kg/m3 pentru zona de sustinere;
3. Placa de Cocos cu grosimea de 10 mm si densitatea de 130 kg/m3;
4. Strat de thermofelt cu densitate de 1200 g/m2;
5. Plasa de arcuri bitronconice tip Hercule, cu diametru 72 mm;
6. Strat de thermofelt cu densitate de 1200 g/m2;
7. Placa poliuretanica cu grosimea de 2 cm si densitatea de 25 kg/m3 pentru zona de sustinere;
8. Material din 4 straturi, matlasat complect din Bumbac 80% si Polyester 20%, impreuna cu un strat de vatelina de 150g/ m2, si un strat de spuma poliuretanica cu densitate de 18kg/ m3, cu grosime de 10 mm si TNT 15g/ m2.

Grosime saltea: 19 cm
Garantie saltea: 4 ani

Sarcina maxima pe un loc de dormit 100 kg


LATEX
Salteaua Latex  creeaza un mediu sanatos si placut prin folosirea materialelor cu specific BIO. Acestea asigura un suport precis pentru intregul corp, mentinand coloana vertebrala intr-o pozitie corecta in orice moment al somnului.
Salteaua este confectionata dintr-o plasa de arcuri bitronice, de tip Hercule, cu diametru de 72 mm, 4 inele din sarma de otel din carbon, cu grosimea de 2,2 mm, tratate termic la curenti de inalta frecventa, ceea ce confera o rezistenta indelungata a elasticitatii sarmei.
Fiecare rind de arcuri este legat de urmatorul printr-o sarma elicoidala, de o grosimea de 1,4 mm, ceea ce confera rezistenta la miscari a saltelei. Rigidizarea perimetrala a saltelei, cu spuma poliuretanica de inalta densitate SISTEM BOX, nu permite acesteia deformarea sau lasarea in timp.
Peste plasa de arcuri se aseaza (pe ambele fete) 1 strat de plasa thermofelt cu densitatea de 1200 g/m2. Apoi urmeaza un strat de spuma poliuretanica cu densitatea de 25 kg/ m3, cu o grosime de 2 cm, lipita cu adeziv special, ecologic, conform standartelor europene.
  Peste acest strat este asezata o placa de Latex cu densitatea de 65 kg/ m3 si grosimea de 10 mm, cu perioada extra lunga de utilizare. Intr-un gram de Latex sunt cuprinse aproximativ 500 milioane de celule ce comunica intre ele ca o adevarata retea. Aceste caracteristici permit crearea unei saltele anatomice, cu functii ortopedice si performante de confort la un inalt nivel. Materialul exterior este compus din 4 straturi, matlasat complet din Bumbac 80% si Polyester 20%, impreuna cu un strat de vatelina de 150g/ m2, si un strat de spuma poliuretanica cu densitate de 18kg/ m3, cu grosime de 10 mm si TNT 15g/ m2.
Caracteristici tehnice ale placii de Latex:
Latexul este un burete natural spongios cu structura caracterizata de celule intercomunicante;
Este extras din lichidul care se scurge sub coaja arborelui de cauciuc;
Este un produs antialergic, permeabil pentru aer si umezeala, igienic, izolant, antibacterian, antisufocant;
Datorita delicatetei, confortului si elasticitatii pentru corp, salteaua cu spuma de Latex este considerata cea mai buna pentru odihna ideala;
Pentru protejarea sanatatii este esentiala o stare de igiena perfecta in timpul somnului. Acesta este motivul pentru care este recomandata salteaua cu Latex, fiind un produs natural si ecologic.
Controlul umiditatii este completat cu banda 3D, banda de aerisire ce permite circulatia aerului care este montata perimetral pe lateralele saltelei. Rolul benzii 3D este de a permite materialului sa respire mai eficient si mai rapid.
Structura tehnica:

1. Materialul  din 4 straturi, matlasat complet din Bumbac 80% si Polyester 20%, impreuna cu un strat de vatelina de 150g/ m2, si un strat de spuma poliuretanica cu densitate de 18kg/ m3, cu grosime de 10 mm si TNT 15g/ m2;
2. Placa de Latex Natural cu grosimea de 10 mm s densitatea de 65 kg/m3;
3. Placa poliuretanica cu grosimea de 2 cm si densitatea de 25 kg/m3 pentru zona de sustinere;
4. Strat de thermofelt cu densitate de 1200 g/m2;
5. Plasa de arcuri bitronconice tip Hercule cu diametru 72 mm;
6. Strat de thermofelt cu densitate de 1200g/m2;
7. Placa poliuretanica cu grosimea de 2 cm si densitatea de 25 kg/m3 pentru zona de sustinere;
8. Materialul  din 4 straturi, matlasat complet din Bumbac 80% si Polyester 20%, impreuna cu un strat de vatelina de 150g/ m2, si un strat de spuma poliuretanica cu densitate de 18kg/ m3, cu grosime de 10 mm si TNT 15g/ m2

Grosime saltea: 19 cm
Garantie saltea: 4 ani

Sarcina maxima pe un loc de dormit 100 kg