adamas.md  all rights reserved ©
Usi glisante pentru dulapuri cupe

la moment exista 2 feluri de sisteme fundamentale de usi glisante pentru dulapuri cupe: usi glisante cu sistema de alunecare inferioara (in partea de jos) si usi glisante de alunecare superioara (in partea de sus).

Sisteme de alunecare inferioara (in partea de jos) in Moldova si pe continentul european acest tip de sisteme este foarte raspandit din cauza simplitatii si sigurantei de functionare.
Usile reprezinta o rama de aluminiu unde sunt introduse oglinda sau alte materiale. Greutatea usilor este minimala, facilitand o functionare cu o perioada mai lunga de timp comparativ cu sistema de alunecare superioara.
Sistemele de alunecare inferioara se divizeaza in doua categorii: econom si LUX. Nu lucram cu cele econom, pentru ca reputatia pentru noi conteaza.
Sistemele categoriei LUX apartin producatorilor europeni: un profil de aluminiu comprimat, conexat cu strecuratori speciale. Politica companiei noastre consta in a confectiona doar productie de calitate inalta, pentru ca noi optam pentru reputatia noastra, recomandam doar sistema de aluminiu Braun (Germania).
Acesta este unul dintre liderii de pe piata producatorilor de accesorii pentru dulapuri cupe. Miscarea usoara si silentioasa a usilor ofera sistemul patentat de rulmenti rezistenti la uzura. Conform indicilor de testare, sistema este proiectata pentru 200000 deschideri/inchideri, considerandu-se a fi una dintre cele mai bune pe piata de accesorii pentru dulapuri cupe. In condiitii normale de utilizare, va putea sa functioneze mai mult de 30 de ani, fara inlocuirea unor piese. Datorita acestui fapt, compania noastra ofera cu indrazneala pentru aceasta sistema o garantie de 5 ani.

Sistemele de alunecare superioara (in partea de sus) se divizeaza in 2 categorii: PREMIUM si econom (sisteme econom: SKM-80 etc., cu astfel de sisteme, de asemenea nu lucram, pentru ca aceste sisteme au o calitate joasa).
Sistemele de alunecare superioara din categoria PREMIUM sunt sisteme foarte scumpe, cu un sistem complex de mecanisme, de aceea aceste dulapuri cupe sunt mai scumpe decat alte dulapuri cupe cu 4-6 mii de lei.
Pentru Moldova, aceste sisteme sunt noi si se utilizeaza mai rar, pentru ca sunt costisitoare. Insa sunt o mare parte de oameni, care nu se ingrozesc la preturi ridicate.
Pentru dulapurile cupe din categoria PREMIUM, am ales cea mai sigura sistema italiana SYSTEM HOLZ EVOLUTION de la producatorul de accesorii pentru mobila Gruppo Pozzi.
Producatorii italieni sunt lideri in confectionarea sistemelor de usi glisante TOP LINE si cu mult depasesc pe cei germani, precum Hettich, etc. Rotilele pot mentine o greutate de 80 de kg pe fiecare usa, in acelasi timp pot fi suplinite complimentar cu un mecanism de inchidere lenta si deschidere lenta.

Alegerea va apartine! 
Sistemul din aluminiu clasa LUX
RU
RO